Warmtepomp kopen


Warmtepomp kopen de energiezuinige Artel warmtepomp is het stadsverwarming alternatief

Heeft u stadsverwarming op Amsterdam IJburg dan bent u een stuk goedkoper uit met een warmtepomp. Een warmtepomp kopen kan u een hoop geld besparen.

Stadsverwarming aansluiting Warmtepomp kopenopzeggen, aansluiting verwijderen en de warmtepomp erin zo simpel is het.

De woningen op Amsterdam IJburg zijn goed geïsoleerd en vaak voorzien van vloerverwarming, convectoren of beide. De woningen zijn dus uitermate geschikt voor een energiezuinige Artel warmtepomp.

Op een Artel Warmtepomp krijgt u momenteel subsidie. U heeft al een energiezuinige Artel warmtepomp voor €3000,- compleet met installatie.

Gaat u een warmtepomp kopen kom dan eerst langs in onze showroom in Almere. In onze showroom hebben wij de Artel warmtepomp werkend opgesteld en kunt u zelf ervaren hoe stil de warmtepomp eigenlijk is.

Dat stadsverwarming veel te duur is dat weten we allemaal, en dat u vast zit aan een leverancier die een monopoliepositie heeft is ook niet echt fraai maar u kunt er nu zelf iets aan doen om de stadsverwarming buiten spel te zetten en flink te besparen op uw energierekening.

Bekijk Hier onze warmtepomp plaketten compleet met montage en bijbehorende subsidie. Liever gelijk een afspraak maken? Bel 036-5296721

Ruggiero Installatie en Montage uit Almere is gespecialiseerd in stadsverwarming en wij weten de weg om uw stadsverwarming af te laten sluiten zodat u niet langer meer wordt gedwongen om gebruik te maken van een veel te dure en niet duurzaam verwarmingssysteem. Met een Artel warmtepomp kunt u verwarmen, koelen en warm water bereiden.

Wij begrijpen dat u niet vast wilt zitten aan één leverancier die steevast te hoge prijzen rekent aan haar klanten. Bij ons kunt u niet alleen een warmtepomp kopen maar ook andere alternatieven voor stadsverwarming zoals een pellet Cv-ketel. In onze showroom in Almere kunnen wij geheel vrijblijvend informeren over de mogelijkheden.